Programma Operator Radio bekend

Tijdens onze alternatieve editie van Metropolis Festival (a.s. zondag al!) maakt online radiostation Operator live radio vanuit Theater Zuidplein. Met een heel mooi programma:

Host MC JR (Jermaine Berkhoudt) gaat in gesprek met een aantal van de artiesten die eerder op de avond optreden; Froukje & Philippine en Luka & Mia Porter. Ook Metropolis-programmeur Joey Ruchtie (2014 -nu) en voormalig programmeur Majel Blonden (1998 – 2000) zijn te gast en Metropolis-directeur Pim Kipp vertelt over het nieuwe initiatief Metropolis Lanceert!

Tune op zondag 4 juli vanaf 20:45 in op Operator Radio, direct na de live-optredens die we via OPEN Rotterdam live streamen!

Metropolis online

De online editie van Metropolis Festival vindt plaats op zondag 4 juli en start om 19:30 uur. Met optredens van Kevin & The Animals, Froukje, Luka, Philippine en Mia Porter. Het is helemaal gratis en wordt live uitgezonden vanuit Theater Zuidplein, op OPEN Rotterdam. In een talkshow-achtige setting worden de Rotterdamse artiesten geïnterviewd en spelen ze allemaal meerdere songs!

Blijf op de hoogte van Metropolis 2021, attend het Facebook event