Route

Hoe te komen bij het Zuiderpark?

Metropolis resideert wederom in het Zuiderpark te Rotterdam-Zuid. Het park is gelegen achter Ahoy.

Tweewieler

Volg via de Maastunnel, Erasmusbrug of Willemsbrug de borden Ahoy. Fietsfan010 zet dit jaar hun fietsengarderobe in bij Metropolis zodat jij je fiets gratis en veilig kunt parkeren. De garderobe vind je op de parkeerplaats van Ahoy, vlakbij de ingang van het festivalterrein.

Heilige koe

Volg borden Rotterdam. Op de A15, ring Rotterdam-Zuid, staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg borden naar Ahoy.

Parkeren

Parkeren kan op de naastgelegen parkeerplaats van Ahoy (P2). Je betaalt hier het speciale Metropolis-tarief van € 8,- (normaal € 12,50) voor de hele dag. De parkeerplaats is geopend vanaf 12.00 uur en er kan op ieder moment worden uitgereden.

IJzeren paard

De festivallocatie is op loopafstand van bus- en metrostation Zuidplein, waar de metro (Erasmuslijn), 9 RET buslijnen en ruim 30 buslijnen van het streekvervoer aankomen. Kijk voor meer informatie over de actuele dienstregelingen, geldige vervoerbewijzen en verkoopadressen op www.ret.nl of www.9292ov.nl. Je kunt reizen met alle reguliere vervoerbewijzen, die in de voorverkoop verkrijgbaar zijn en op de dag zelf in de bus en op de metrostations.

Vind de goedkoopste weg

Heb jij alle tijd van de wereld, maar niet al het geld van de wereld? GoEuro helpt je de goedkoopste weg naar het Rotterdamse Zuiderpark te vinden. Handig, want die bespaarde euro’s kun jij op Metropolis uitgeven aan een koud biertje of een lekkere pizza.

Mogelijk gemaakt door GoEuro

Hotelovernachting

Maak je van Metropolis Festival meteen een weekendje Rotterdam en zoek je nog de ultieme slaapplek tegen een scherpe prijs? Trivago zet hotels tegen het beste tarief voor jou op een rij!

Help mee

Vind je het leuk om festivals te bezoeken? Houd je van vernieuwende muziek? Wil je graag eens een kijkje nemen achter de schermen van een groot muziek festival? Dan zoeken wij jou!

Metropolis zoekt namelijk nog vrijwilligers om te helpen op zondag 8 juli 2018 in het Zuiderpark, Rotterdam. Wij zoeken enthousiastelingen die in ruil voor een lekkere lunch/diner, medewerkers t-shirt en een ‘backstage ervaring’ willen helpen op de Artistservice en als Stagehands. Bij de Artistservice help je mee het naar de artiesten naar de zin te maken, door te zorgen dat alles aanwezig is op de kleedkamers en deze netjes wordt gehouden gedurende het festival, ook zorg je er voor dat ze op tijd het podium op gaan. Als stagehand ben je onderdeel van de stagecrew en werk je nauw samen met de stagemanager. Je helpt de artiesten bij het op de plek zetten van hun spullen op het podium en de stagemanager bij het op – en afbouwen.

Kort overzicht van functies

  • op- en afbouw, stagehand, artiestenservice
  • merchandise, catering, info balie, VIP area
  • productie, beheer, promotie

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Stuur dan een mailtje naar: vrijwilligers@metropolisfestival.nl met je naam, geboortedatum, telefoon nummer en voorkeur voor vrijwilligersfunctie.

Tot Metropolis!

Contactgegevens

Algemeen

06 – 131 585 01
info@metropolisfestival.nl

Pers

Derrick Smittenaar
communicatie@metropolisfestival.nl

Team

Pim KippDirecteur
Joey RuchtieProgrammering
Lieve HertogHospitality & Backstage productie
Derrick SmittenaarPR & Communicatie
Debbie van PolanenSocial Media
Marilot BaerveldtArtist Handling
Dafne Toet-CampingVrijwilligerscoördinatie
Arysha LemmersPartners