Help mee

Vind je het leuk om festivals te bezoeken? Houd je van vernieuwende muziek? Wil je graag eens een kijkje nemen achter de schermen van een groot muziek festival? Dan zoeken wij jou!

Metropolis zoekt namelijk nog vrijwilligers om te helpen op zondag 8 juli 2018 in het Zuiderpark, Rotterdam. Wij zoeken enthousiastelingen die in ruil voor een lekkere lunch/diner, medewerkers t-shirt en een ‘backstage ervaring’ willen helpen op de Artistservice en als Stagehands. Bij de Artistservice help je mee het naar de artiesten naar de zin te maken, door te zorgen dat alles aanwezig is op de kleedkamers en deze netjes wordt gehouden gedurende het festival, ook zorg je er voor dat ze op tijd het podium op gaan. Als stagehand ben je onderdeel van de stagecrew en werk je nauw samen met de stagemanager. Je helpt de artiesten bij het op de plek zetten van hun spullen op het podium en de stagemanager bij het op – en afbouwen.

Kort overzicht van functies

  • op- en afbouw, stagehand, artiestenservice
  • merchandise, catering, info balie, VIP area
  • productie, beheer, promotie

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Stuur dan een mailtje naar: vrijwilligers@metropolisfestival.nl met je naam, geboortedatum, telefoon nummer en voorkeur voor vrijwilligersfunctie.

Tot Metropolis!

Contactgegevens

Algemeen

06 – 131 585 01
info@metropolisfestival.nl

Pers

Derrick Smittenaar
communicatie@metropolisfestival.nl

Team

Pim KippDirecteur
Joey RuchtieProgrammering
Lieve HertogHospitality & Backstage productie
Derrick SmittenaarPR & Communicatie
Debbie van PolanenSocial Media
Marilot BaerveldtArtist Handling
Dafne Toet-CampingVrijwilligerscoördinatie
Arysha LemmersPartners