Kijk mee naar Metropolis!

De online editie van Metropolis Festival vindt plaats op zondag 4 juli en start om 19:30 uur. Met optredens van Kevin & The Animals, Froukje, Luka, Philippine en Mia Porter.


Live & gratis meegenieten

Metropolis Festival online is helemaal gratis en wordt LIVE uitgezonden vanuit Theater Zuidplein via OPEN Rotterdam (en gewoon hierboven te zien).

In een talkshow-achtige setting worden de Rotterdamse artiesten geïnterviewd en spelen ze allemaal meerdere songs! Onze inspiratie hiervoor is de legendarische BBC show Later… with Jools Holland waarin bekende en opkomende acts optreden en geïnterviewd worden.


Operator Radio

Na de tv-uitzending pakt Operator Radio het stokje direct over. Host MC JR (Jermaine Berkhoudt) gaat in gesprek met een aantal van de artiesten die eerder op de avond optreden; Froukje & Philippine en Luka & Mia Porter. Ook Metropolis-programmeur Joey Ruchtie (2014 -nu) en voormalig programmeur Majel Blonden (1998 – 2000) zijn te gast en Metropolis-directeur Pim Kipp vertelt over het nieuwe initiatief Metropolis Lanceert!

Tune na de uitzending op OPEN Rotterdam vanaf 20:45 in op Operator Radio.

Enjoy!