Metropolis Meets

Nog maar een paar dagen te gaan tot Metropolis dus we warmen nu in hoog tempo op, onder meer met de dagelijkse rubriek ‘Metropolis meets’. Tot aan het festival vragen we elke dag het hemd van het lijf van een van de leukste mensen uit de Rotterdamse muziekwereld. Dit keer is dat Nina van den Broek van het vermaarde Rotterdamse hostel Ani&Haakien.

Wie ben jij, wat doe je en waarom ben je dat gaan doen?

Nina, Receptioniste van Hostel Ani&Haakien. Na mijn reis door Central America had ik de hostel vibe zo te pakken dat ik meteen op zoek ben gegaan naar een soort gelijke plek in Rotterdam. Ani&Haakien heeft een atmosfeer als nergens anders en ik heb de meest toffe mensen ontmoet. Voorlopig loop ik hier nog wel even rond en breng ik zo veel mogelijk gasten naar Metropolis.

Wat is je meest favoriete (gratis) festival ter wereld?

Aangezien ik niet al te veel ervaring heb met gratis festivals in het buitenland stem ik voor Metropolis. Dit jaar word mijn 4e editie!

Wat is jouw must see and hear tip voor MF2017?

Ik heb expres niet naar de Line-up gekeken, ik ga me volledig laten verrassen.

Bij deze nodigen we je meteen uit voor de backstage van Metropolis Festival. Welke band zou jij daar heel graag om een selfie willen vragen?

Ik zou er alles voor doen om met Shakira op de foto te mogen. Helaas denk ik dat ik daar wat meer moeite voor moet doen. [plus die ga je niet zien op Metropolis…]

En als je dan toch backstage bij Metropolis bent: Welke band uit de line-up 2017 zou je dan ook meteen zelf willen uitnodigen voor je eigen podium?

The Dawn Brothers zouden perfect in onze woonkamer passen voor een intiem huiskamer concert.

>> Op onze Facebook pagina plaatsen we elke dag een nieuwe ‘Metropolis meets’ dus kom daar nog vaker langs deze week!