Headliners bekend voor Metropolis 2021

Metropolis Festival presenteert op zondag 4 juli 2021 vanuit Theater Zuidplein een niet te missen online editie waar je vanuit je huiskamer kunt meegenieten maar je kunt er ook echt bij zijn! Met live-optredens van onder meer eerdere Metropolis artiesten Kevin, Froukje en Luka.

Je kunt er bij zijn!

Door de versoepelingen van de corona-maatregelen is het toch ook mogelijk om de uitzending bij te wonen! Voor een select gezelschap is het nu mogelijk om voor slechts 2,50 (inclusief een drankje naar keuze) een ticket te reserveren via de website van Theater Zuidplein.

Talkshow met veel live-muziek

De online editie van Metropolis Festival wordt opgenomen bij en in samenwerking met Theater Zuidplein. In een talkshow-achtige setting worden de Rotterdamse artiesten geïnterviewd, hierbij krijgen de (online) kijkers ook de kans om vragen te stellen.

Het programma is op zondag 4 juli vanaf 19:30 uur live te volgen via de kanalen van OPEN Rotterdam. Om 20:45 gaat de uitzending verder via Operator Radio, eveneens live vanuit Theater Zuidplein, met een uitgebreid programma vol interviews en muziek.

Check hier de line-up en binnenkort maken we meer acts bekend!

Blijf op de hoogte van het programma, attend het Facebook event