Wie helpt ons een handje?

Bezoek je graag festivals? Hou je van vernieuwende muziek? En zou je wel eens een kijkje willen nemen achter de schermen van een groot muziekfestival? Dan hebben we een match!

Metropolis zoekt vrijwilligers om te helpen tijdens het aanstormende festival op zondag 2 juli 2017 in het Zuiderpark, Rotterdam. Wij kijken uit naar enthousiastelingen die in ruil voor een lekkere lunch/diner, medewerkers t-shirt en een ‘backstage ervaring’ een dagje hun handen uit de mouwen willen steken, vooral bij de horeca (gewoon vanachter de bar de bezoekers aan een lekker drankje helpen, tappen wordt voor je gedaan dus je hebt echt geen horeca-ervaring nodig) en ook voor publieksbegeleiding hebben we volop hulp nodig.

Kort overzicht van de functies

  • op- en afbouw, stagehand, artiestenservice
  • merchandise, catering, info balie, VIP area
  • productie, beheer, promotie

Wil je meer weten over de functies of klinkt dit voor jou nu al als muziek in de oren? Stuur dan een mailtje naar onze coördinator Dafne via vrijwilligers@metropolisfestival.nl

HANDIG! Wanneer je je wilt aanmelden, vermeld dan gelijk je naam, geboortedatum, telefoonnummer en voorkeur voor vrijwilligersfunctie.

Tot Metropolis 2017!

Leave a Comment