Vijf nieuwe namen voor Metropolis

We gaan weer vrolijk verder met het uitbouwen van ons mooie programma voor het aanstormende Metropolis Festival op zondag 2 juli 2017! Wederom hebben we vijf hele toffe namen voor je ?

Nieuwe bevestigingen
* The Orwells
* Jalen N’Gonda
* Janka Nabay & The Bubu Gang (foto)
* Jo Goes Hunting
* The Dawn Brothers

Van dit mooie rijtje presenteren we de nieuwe lokale helden Jo Goes Hunting en The Dawn Brothers samen met onze vaste festivalpartner Popunie Live. Check de line-up pagina en kom alles te weten over deze vijf acts.

Zij voegen zich bij deze eerder al aangekondigde acts: IDLES, Priests, Beach Slang, Altın Gün en Joseph. Binnenkort kun je natuurlijk nog meer acts van ons verwachten!

Speel jij straks ook op Metropolis?
Voor het vierde jaar op rij is er op het Metropolis Talent Stage (i.s.m. Popunie) ook ruimte voor (piep)jong lokaal talent. Muzikanten, acts en bands kunnen zich nog even aanmelden om in aanmerking te komen voor speeltijd op het Talent Stage.

Facebook event
Heb je al aangegeven dat je erbij bent op zondag 2 juli? Attend het Facebook event en nodig gerust al je vrienden uit, jullie staan allemaal op de gastenlijst ?

Spotify playlist ?
Lekker inluisteren voor Metropolis kan eenvoudig via onze playlist op Spotify, die is natuurlijk aangevuld met de nieuwe namen.