Thee Oh Sees naar Rotterdam

Thee Oh Sees, de meest opwindende garagerockband op aarde en hoogtepunt van Metropolis Festival 2012, komt voor een exclusieve show terug naar Rotterdam! Op zondag 7 mei ’17 speelt de band uit San Francisco wederom op de zuid-oever van de Maas, samen met een vijftal (!) support-acts komen ze de Maassilo op zijn kop zetten. Tickets zijn verkrijgbaar via onze partners in crime Rotown en Motel Mozaique. Check het Facebook event voor alle info en ticketlinks.

Thee Oh Sees

Het aantal garagerockbands heeft zich dit decennium in moordend tempo vermenigvuldigd. Er is in die tijd slechts één band aan de top van de voedselketen gebleven. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Thee Oh Sees. De shows van oerrocker John Dwyer en zijn kornuiten worden alleen maar grotesker, luider en energieker.

Met slechts dat soort superlatieven blijf je niet eenzaam aan de top hangen. Ondanks het feit dat Thee Oh Sees ieder jaar bizar veel shows spelen, blijft de band consequent een of meerdere platen per jaar uitpoepen. Nóg verbazingwekkender is hoe productiviteit en vernieuwingsdrang elkaar nooit belemmeren in de band: krautrock, psychedelische rock, folk, jazz en zelfs klassiek behoren tot het DNA van Thee Oh Sees.

Vijf jaar na dat legendarische optreden op Metropolis halen we Thee Oh Sees terug naar Rotterdam, tussen de betonnen muren van de Maassilo. Een beter scenario kunnen wij zelf niet bedenken. Vandaar dat we het nóg beter maken met een rits kekke support-acts bij deze exclusieve clubshow: zZz, Harry Merry, JC Thomaz & The Missing Slippers, Korfbal, Charlie & The Lesbians.