The Garden returns

Metropolis luistert op 8 juli 2018 de 30e editie van het Rotterdamse festival op met de terugkeer van The Garden! De line-up van The Garden bestaat grotendeels uit nieuwe smaakmakers in de Nederlandse hiphop.

Het Metropolis-podium The Garden was in 2014 voor het laatst onderdeel van het festival, sindsdien bleef het vanwege bezuinigingen achterwege. Dit betekende helaas minder speelplekken voor opkomend talent. Maar nu, bij de jubileumeditie, is The Garden terug en samen met de overdekte Workers en Thinkers vormen zij de drie podia van het gratis toegankelijk festival in het Zuiderpark.

Op de drie stages spelen op zondag 8 juli 2018 meer dan 20 talentvolle acts, waaronder Tamino, Confidence Man en Lewsberg. Vandaag voegen we hier weer vijf nieuwe namen aan toe.

Vijf nieuwe namen voor ‘The Hiphop Garden’

De line-up van The Garden bestaat grotendeels uit de nieuwe smaakmakers in de Nederlandse hiphop. Zo zie je Kevin (laidback hiphop), Bokoesam (van trap tot dancehall, met humor), Latifah (de Nederlandse rapkoningin), Leafs (aanstekelijke hiphop) en Poke (mix van trap, hiphop en Suriname) straks in actie op The Garden.

De Likt op The Garden - Metropolis 2014 - door Ruben Hamelink 4

The Garden ook voor winnaars Talent  Stage

The Garden is daarnaast ook het podium voor (piep)jong talent; muzikanten die via de open call van Talent Stage een plek in de line-up van Metropolis weten te bemachtigen spelen eveneens op dit teruggekeerde podium. Aanmelden voor Talent Stage kan nog tot en met 7 juni.

Binnenkort maken we nog meer nieuwe namen bekend voor Metropolis!

Geniet intussen van onze Spotify playlist met de line-up so far: