Metropolis zoekt jou!

Speel jij dit jaar op Metropolis Festival op zondag 30 juni 2019? Tijdens de 31e editie van Metropolis is er opnieuw plek voor jong talent op Metropolis Talent Stage (powered by Popunie).

Wil jij in aanmerking komen voor zo’n felbegeerde spot in de internationale line-up van Metropolis waar nu o.a. GRiZ, Tabitha, All Them Witches en The Slow Readers Club van bekend zijn gemaakt? En ben je 18 jaar of jonger? Meld je dan nu aan! Alle muziekstijlen zijn welkom.

Metropolis Talent Stage

Metropolis Festival-programmeur Joey Ruchtie selecteert uit de inzendingen vier talentvolle acts. Zij kunnen op Metropolis laten zien wat zij in hun mars hebben. Direct na deze optredens op het Talent Stage bepaalt een vakkundige jury wie de aanmoedigingsprijs de ‘Lekker Bezig-bokaal’ mee naar huis neemt. Gekoppeld aan de prijs zijn een professionele fotoshoot, studiotijd en een workshop op maat met de Popunie om de winnaar nog verder op weg te helpen. Vorig jaar stapte de band The Frontiers als winnaar van het podium en zij brachten een paar maanden later hun eerste plaat al uit.

Kom ik in aanmerking?

* muzikanten die in aanmerking willen komen dienen 18 jaar of jonger te zijn, of in het geval van een band moet de meerderheid (de helft + 1) van de bandleden 18 jaar of jonger zijn
* alle muziekstijlen zijn welkom
* acts mogen uit heel Nederland komen
* eigen materiaal heeft de voorkeur, maar covers zijn geen bezwaar

Aanmelden

Muzikanten, acts en bands kunnen zich uiterlijk vrijdag 31 mei aanmelden om in aanmerking te komen voor speeltijd op Metropolis Talent Stage. Meld je aan via dit formulier.

Save the date

Zorg dat jij (en je eventuele bandleden) zondag 30 juni 2019 vrijhouden in de agenda. We zullen binnen twee weken na de inschrijfdeadline de winnaars bekend maken, maar je moet natuurlijk wel beschikbaar zijn en blijven.

Foto: The Frontiers winnen de Lekker Bezig Bokaal [credits: Jack Parker]