Succesvolle 29e editie van Metropolis

We kunnen ons met een heel goed gevoel gaan opmaken voor de jubileumeditie van Metropolis in juli 2018! Met het festival beleefden we afgelopen weekend namelijk een zeer geslaagde, drukbezochte, perfect verlopen 29e aflevering.

Maar liefst 30.000 muziekliefhebbers kwamen op het festival in het Rotterdamse Zuiderpark. Vooraf waren we erg bang voor een natte editie maar de voorspellingen werden kort voor Metropolis bijgesteld en uiteindelijk hadden we het beste weer van de wereld!

Hoogtepunten

De muzikale hoogtepunten van het ontdekkingsfestival bestonden onder meer uit het snoeiharde optreden van de Britse postpunkers IDLES, de eerste Nederlandse show van de uit Sierra Leone afkomstige Janka Nabay (The indisputed King of Bubu Music) en zijn Bubu Gang, en de nieuwe belofte Naaz uit Rotterdam. Deze 19-jarige singer-songwriter en producer gaf samen met haar band pas hun tweede concert in de week dat 3FM haar tot Serious Talent en Megahit uitriep!

Bedankt!

Maar geen festival en succes zonder enthousiast publiek, bedankt voor jullie komst naar het festival. We hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij maar dat zit volgens ons wel goed. Graag tot volgend jaar, zelfde plek, datum laten we nog weten!

PS: Check voor fotoverslagen, recensies en meer napret vooral onze Facebook pagina