Stem op Metropolis online!

Metropolis Online is genomineerd voor de Rotterdam Music Awards 2021 in de categorie Beste Festival! Help ons deze mooie prijs binnen te slepen, stem voor 6 december 12:00 op Metropolis Online via popunie.nl/awards2021

Onze online uitzending van Metropolis Festival werd opgenomen in Theater Zuidplein en live uitgezonden via OPEN Rotterdam, met ook nog enkele gelukkige fans die de opnames konden bijwonen. In een talkshow-achtige setting werden toffe Rotterdamse artiesten geïnterviewd en natuurlijk was er volop live-muziek. Check hier de recap van Metropolis 2021 en kijk het optreden van Froukje terug!

Met dank aan Froukje, Kevin & The Animals, Luka, Philippine, Mia Porter, Safa Liron en Nagasaki Swim voor hun bijdragen aan de uitzending en Samira Ben Messaoud voor de presentatie.

Deze alternatieve editie van Metropolis ging vervolgens verder met Operator Radio die in gesprek gingen met een aantal van bovengenoemde acts plus Metropolis-programmeur Joey Ruchtie en voormalig programmeur Majel Blonden, Metropolis-directeur Pim Kipp over het nieuwe initiatief Metropolis Lanceert en de nieuwste Metropolis Lanceert act YoungRubbi.