Sta jij dit jaar op het Metropolis podium?

Het begint een mooie traditie te worden: tijdens de 29e editie van het Metropolis Festival is er voor het vierde jaar op rij ruimte voor jong talent op ons Talent Stage (powered by Popunie). Jij kunt dus gewoon zelf het Metropolis podium beklimmen op zondag 2 juli 2017! ?

Tenminste, als je 18 jaar of jonger bent kun je je nu al aanmelden! Muzikanten, acts en bands kunnen zich uiterlijk dinsdag 30 mei aanmelden om in aanmerking te komen voor speeltijd op het Talent Stage. Aanmelden kan eenvoudig online via dit formulier.

Metropolis Festival-programmeur Joey Ruchtie selecteert uit de inzendingen zeven talentvolle acts die op Metropolis kunnen laten zien wat zij in hun mars hebben. Direct na deze optredens op het Talent Stage bepaalt een vakkundige jury wie de aanmoedigingsprijs de ‘Lekker Bezig-bokaal’ mee naar huis neemt. Gekoppeld aan de prijs zijn een professionele fotoshoot, studiotijd, een optreden op het Eendrachtfestival en een adviesgesprek met de Popunie om de winnaar verder op weg te helpen.

Ik wil dit zo graag! Maar kom ik in aanmerking?

  • muzikanten die in aanmerking willen komen dienen 18 jaar of jonger te zijn, of in het geval van een band moet de meerderheid (de helft + 1) van de bandleden 18 jaar of jonger zijn
  • alle muziekstijlen zijn welkom
  • acts mogen uit heel Nederland komen
  • eigen materiaal heeft de voorkeur, maar covers zijn geen bezwaar

Save the date

Zorg dat jij (en je eventuele bandleden) zondag 2 juli vrijhouden in je agenda, in ieder geval tot en met vrijdag 9 juni. Voor die tijd zullen we de winnaars bekend maken, maar je moet natuurlijk wel beschikbaar zijn en blijven ☺

Parcifal Werkman