Breakdance en graffiti workshops op Metropolis

Dit jaar is Senself te gast op Metropolis met pop-up breakdance workshops door Redouan en een graffiti art workshop i.s.m. Lastplak!

Senself is het podium voor ontwikkelen en zichtbaar maken van talenten van mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Door deel te nemen aan de Senself training worden zij gestimuleerd meer uit zich zelf te halen en persoonlijke talenten te benutten. Senself programmeert interactieve workshops en activiteiten waarbij talenten centraal staan. Senself presenteert tijdens het Metropolis Festival twee programmaonderdelen:

I am Redo 13.00 – 18.00 uur
Redouan, bekend van Everybody Dance Now, geeft op Metropolis pop-up breakdance workshops en laat je met zijn persoonlijke verhaal inzien dat je áltijd moet denken in mogelijkheden. Deze talentvolle breakdancer laat zich namelijk niet zomaar uit het veld slaan door een ‘schijnbare’ beperking. (foto credits: Little Shao)

Graffiti Art workshop 14.00 – 17.00 uur
Gewapend met een flinke dosis artistiek talent en vele spuitbussen, nodigen de creatievelingen van Atelier Herenplaats, in samenwerking met Senself en Lastplak, de bezoekers van Metropolis uit om een grafitti piece te creëren.

1393936_538738912867614_938854552_n