Schrijf je nu in voor Talent Stage!

Wie droomt er nu niet van, spelen op Metropolis?! En het kan zomaar, want op ons Talent Stage hebben wij op zondag 3 juli 2016 plek voor een aantal jonge, talentvolle muzikanten. 

De inschrijving voor Talent Stage (powered by Popunie) is nu geopend, aanmelden kan tot en met vrijdag 10 juni 2016.

Kom ik in aanmerking?

– muzikanten die in aanmerking willen komen dienen 18 jaar of jonger te zijn, of in het geval van een band moet de meerderheid (de helft + 1) van de bandleden 18 jaar of jonger zijn
– alle muziekstijlen zijn welkom
– acts mogen uit heel Nederland komen
– eigen materiaal heeft de voorkeur, maar covers zijn geen bezwaar

Hoe meld ik me aan?

Muzikanten, acts en bands kunnen zich uiterlijk vrijdag 10 juni 2016 aanmelden om in aanmerking te komen voor speeltijd op Metropolis Talent Stage. Stuur een bericht met als onderwerp ‘Talent Stage’ naar info@metropolisfestival.nl met daarin de volgende informatie:

– beknopte biografie (met daarin in ieder geval hoe lang de band bestaat en benoem alle bandleden inc. leeftijd)
– representatieve foto (graag niet groter dan 1MB)
– muziek (1 of maximaal 2 nummers, het liefst middels een link naar bijvoorbeeld Soundcloud of YouTube, maar mp3 mag ook)
– contactgegevens (website, e-mailadres en telefoonnummer)

En vervolgens?

Metropolis Festival-programmeur Joey Ruchtie selecteert uit de inzendingen de meest talentvolle acts die op Metropolis kunnen laten zien wat zij in hun mars hebben. Direct na deze optredens op ons Talent Stage bepaalt een vakkundige jury wie de ‘Lekker Bezig-bokaal’ mee naar huis neemt. Gekoppeld aan deze aanmoedigingsprijs zijn een professionele fotoshoot, studiotijd in LGM Studio, een optreden op het Eendracht Festival op 21 juli ’16, een sessie bij Radio Rijnmond-programma Live Uit Lloyd en een adviesgesprek met de Popunie om winnaar verder op weg te helpen.