Samira Ben Messaoud host Metropolis

A.s. zondag is Samira Ben Messaoud de host van Metropolis Festival 2021. Zij interviewt de artiesten en kletst de show in Theater Zuidplein en live-stream via OPEN Rotterdam aan elkaar.

Samira Ben Messaoud

Samira Ben Messaoud (1987) is zakelijk leider van SEXYLAND World en oprichter van Bureau Convoi. Met dit bureau wil ze culturele en maatschappelijke organisaties helpen dingen gedaan te krijgen of te veranderen. Daarnaast is ze betrokken bij Operator Radio, festival Grauzone, broedplaats Cinetol en theatermaakster en schrijfster Marjolijn van Heemstra.

Online genieten

Metropolis Festival 2021 bij Theater Zuidplein is uitverkocht! Geen kaartje? Niet getreurd. Je kunt lekker online meekijken en -dansen via de livestream op OPEN Rotterdam en later op de avond genieten via Operator Radio. 

Deze alternatieve editie vindt plaats op zondag 4 juli en start om 19:30 uur. Met optredens van Kevin & The Animals, Froukje, Luka, Philippine en Mia Porter. Check hier de line-up voor meer info over deze toffe acts.

Live-optredens en korte interviews

De online editie van Metropolis Festival is helemaal gratis en wordt opgenomen bij en in samenwerking met Theater Zuidplein. In een talkshow-achtige setting worden de Rotterdamse artiesten geïnterviewd en spelen ze allemaal meerdere songs!

Blijf op de hoogte van Metropolis 2021, attend het Facebook event