Programma Metropolis compleet!

Het programma voor de 29e editie van het gratis toegankelijke Metropolis Festival, op zondag juli in het schitterende Rotterdamse Zuiderpark, is compleet!

Voor de hoofdpodia Workers en Thinkers hebben wij dit jaar de volgende dertien acts weten te strikken:

* J. Bernardt – NIEUW!
* Yungblud – NIEUW!
* Naaz^ – NIEUW!
* The Orwells
* Priests
* IDLES
* Beach Slang
* Jalen N’Gonda
* Janka Nabay & The Bubu Gang
* Joseph
* Altin Gün
* Jo Goes Hunting^
* The Dawn Brothers^

^ i.s.m. Popunie Live

Check de line-up pagina’s en ontdek deze dertien steengoede acts! Inluisteren kan ook eenvoudig via onze Spotify playlist:

TALENT STAGE

En dan hebben we natuurlijk nog Metropolis’ jongste podium, Talent Stage, waar ook nog eens vijf acts optreden. Dit is hét podium voor jonge bands die staan te popelen om de wereld te laten wat zijn in huis hebben. De act die we extra aanmoedigen ontvangt de ‘Lekker Bezig-bokaal’. Voor Talent Stage (powered by Popunie) heeft Metropolis-programmeur Joey Ruchtie deze jonge honden geselecteerd:

* The Brightt
* Beyond The Moon
* The Spvrk
* Hearing Dogs For Deaf People
* SpeakEasy

360 DEGREES X LOFT

Ook voor zomerse vibes zit je op Metropolis weer goed! De soundsystem-area van Metropolis wordt dit jaar ingevuld door een zestal hele toffe dj’s uit de achterban van zowel de Rotterdamse clubavond 360 Degrees en de Groningse clubavond LOFT. Deze jongens zijn al jarenlang op elkaars clubavonden (in respectievelijk BIRD en VERA) te vinden als bezoekers of om te draaien want zij delen een passie voor Afrobeat, Cumbia, disco, funk, hiphop en broken beats. En gelukkig delen ze die straks ook met ons!

* PANTROPICAL: Chris Baas
* L’AFRIQUE: Bart Eicholtz
* 360 DEGREES: DJ Thelonious
* LOFT: Duke Hugh
* LOFT: Pushin Wood
* LOFT: Black Dynamite

Attend het Facebook event en je weet als eerste wanneer het tijdschema bekend is. En nodig gelijk al je vrienden uit, we zetten jullie allemaal op de grootste en gezelligste gastenlijst van Rotterdam!

Graag tot zondag 2 juli op Metropolis 2017!

PS: Binnenkort verneem je nog de food line-up, het uitgebreide kidsprogramma en meer entertainment in het park van ons