Metropolis 2021 online

Metropolis en Theater Zuidplein slaan op zondag 4 juli 2021 de handen ineen voor een niet te missen online uitzending waarvan je vanuit je huiskamer kunt meegenieten! Metropolis Festival in de vertrouwde en fysieke vorm in het Zuiderpark kan dit jaar helaas niet plaatsvinden.

In een talkshow-achtige setting worden toffe Rotterdamse artiesten geïnterviewd, hierbij krijg jij als online kijker ook de kans om vragen te stellen, en uiteraard is er volop live-muziek. De talkshow vindt plaats op zondag 4 juli en wordt live gestreamd vanuit Theater Zuidplein. Welke artiesten je ziet tijdens deze gratis online editie van Metropolis Festival maken we snel bekend.

Metropolis Lanceert!

Daarnaast biedt Metropolis in deze periode opkomende en talentvolle Rotterdamse artiesten ook een podium met het nieuwe initiatief Metropolis Lanceert! Metropolis hoopt hiermee nog meer een platform te kunnen worden waar artiesten hun eerste stappen kunnen maken en probeert zo, voor juist díe artiesten waar Metropolis in gelooft, het publieksbereik te vergroten. Na Safa Liron lanceert Metropolis zeer binnenkort de tweede act in de serie van drie.

Theater Zuidplein

Theater Zuidplein in Rotterdam is het podium van NU met theater dat je raakt. Theater Zuidplein maakt en presenteert voorstellingen voor iedereen op Rotterdam Zuid en ver daarbuiten. Voor alle leeftijden en culturele achtergronden. Het theater laat bezoekers genieten van alles wat een podium verdient en heeft oog voor lokaal talent. De nieuwe locatie biedt Theater Zuidplein meer mogelijkheden om haar ambities voort te zetten én uit te breiden.

 

Het eerste wapenfeit van Metropolis Lanceert! is de videoclip van de talentvolle artiest Safa Liron voor haar single ‘Hold Me’.