Schrijf je nu in voor Talent Stage

Tijdens de 30e editie van het Metropolis Festival op zondag 8 juli 2018 is er opnieuw plek voor vier jonge talenten op Talent Stage (powered by Popunie).

De winnaar van vorig jaar, Speak Easy, heeft niet stilgezeten en bracht onlangs hun eerste single uit. Wil jij ook in aanmerking komen voor zo’n felbegeerde plek in de line-up van Metropolis en ben je 18 jaar of jonger? Meld je dan nu aan!

Lekker bezig!

Metropolis Festival-programmeur Joey Ruchtie selecteert uit de inzendingen vier talentvolle acts. Zij kunnen op Metropolis laten zien wat zij in hun mars hebben. Direct na deze optredens op het Talent Stage bepaalt een vakkundige jury wie de aanmoedigingsprijs de ‘Lekker Bezig-bokaal’ mee naar huis neemt. Gekoppeld aan de prijs zijn een professionele fotoshoot, studiotijd en een workshop op maat met de Popunie om winnaar verder op weg te helpen. Ook speelt de winnaar komende zomer op het Rotterdamse Eendracht Festival.

Kom ik in aanmerking?

– muzikanten die in aanmerking willen komen dienen 18 jaar of jonger te zijn, of in het geval van een band moet de meerderheid (de helft + 1) van de bandleden 18 jaar of jonger zijn
– alle muziekstijlen zijn welkom
– acts mogen uit heel Nederland komen
– eigen materiaal heeft de voorkeur, maar covers zijn geen bezwaar

Waar kan ik aanmelden?

Muzikanten, acts en bands kunnen zich uiterlijk donderdag 7 juni aanmelden om in aanmerking te komen voor speeltijd op Talent Stage. Aanmelden kan via dit formulier.

Zorg dat jij (en je eventuele bandleden) zondag 8 juli vrijhouden in je agenda. We zullen binnen twee weken na de inschrijfdeadline de winnaars bekend maken, maar je moet natuurlijk wel beschikbaar zijn en blijven.

Leave a Comment