Lekker Bezig Bokaal voor SpeakEasy

De Haagse rockband SpeakEasy is op Metropolis 2017 winnaar geworden van Talent Stage (powered by Popunie) en mag de Lekker Bezig-bokaal een jaar lang op hun schoorsteenmantel zetten!

Het jonge viertal, dat zich heeft laten inspireren door Pearl Jam, Wolfmother en The Police, blies met hun moderne rock en hun energieke show zowel het publiek als de jury omver.

SpeakEasy ontvangt naast de bokaal een uitgebreid prijzenpakket waarmee Metropolis en de Popunie de band nog verder op weg willen helpen. Dit pakket bestaat uit:

  • Studiotijd in LGM Studio
  • professionele fotoshoot door Kamiel Scholten
  • adviesgesprek met de Popunie
  • een plek op het Eendrachtsfestival op donderdag 20 juli 2017

Met speciale dank aan de jury – die dit keer bestond uit Ofra Beenen (Bibelot / Hollywood & Vine), Mink Steekelenburg (Rotown / Winterdagen) en Yvo Tap (V2 / Bertus Distributie) – en studenten van de Herman Brood Academie die de volledige productie van Talent Stage voor hun rekening hebben genomen.

Tijdens de 29e editie van het Metropolis Festival was er voor het vierde jaar op rij ruimte voor jong talent op Talent Stage. Eerder winnaars zijn The Tambles (tegenwoordig ook druk met Jerry Hormone Ego Trip), Death By Oxygen (RIP) en Dr. Meraki die binnenkort hun eerste EP releasen in BIRD.

(foto credits: Kamiel Scholten)