Laatste vier namen voor Workers & Thinkers

Plus eerste namen voor de pre-party bekend! Met de komst van BØRNS (zonovergoten electropop), Indian Askin (nu-punk met rock, grunge en 60’s invloeden), Death Alley (onversneden rock ’n roll) en Iguana Death Cult (garage / psych / surf) is het programma van de twee Metropolis hoofdpodia Thinkers en Workers rond.

Voor de officiële pre-party, op zaterdag 2 juli in poppodium Rotown, zijn inmiddels ook de eerste namen bevestigd: festivalacts WHITE en DOOXS maken ook tijdens het opwarmfeestje hun opwachting. Meer namen volgen nog.

De line-up voor het Metropolis Festival, op zondag 3 juli van 12.00 tot 21.00 uur in het (hopelijk zonovergoten) Zuiderpark, ziet er nu als volgt uit:

Thinkers
Vince Staples
BØRNS
HÆLOS
WHITE
Vaudou Game
The Jerry Hormone Ego Trip

Workers
Alex Vargas
Methyl Ethel
Loyle Carner
Indian Askin
Death Alley
Iguana Death Cult
DOOXS

Plus de mannen van Masego Sound System, die hebben hun eigen area om lekker te experimenteren met dub en roots.

Het programma van Metropolis 2016 is hiermee natuurlijk nog niet rond, want op Talent Stage (powered by Popunie) zijn nog 5 felbegeerde open plekken in het schema en jij kunt hier staan met je band of act, mits je jong bent en talent hebt 😀 Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 10 juni, alle stijlen zijn welkom!! Meer info

Check onze playlists op Spotify of YouTube: