Froukje en Luka introduceren Philippine en Mia Porter

Jaarlijks presenteert Popunie Live op Metropolis een aantal opkomende artiesten uit de Maasstad om zo een groter publiek kennis te laten maken met ‘het Rotterdamse geluid’. Dit keer zijn dat Philippine en Mia Porter.

Zij spelen op zondag 4 juli 2021 tijdens Metropolis Festival, zowel online als in het echt in Theater Zuidplein te beleven. Tijdens deze alternatieve editie van Metropolis treden ook Kevin & The Animals, Froukje en Luka op. Check hier de line-up.

We vroegen Froukje en Luka welke opkomende acts zij graag zouden willen zien optreden tijdens Metropolis 2021. Hun voorkeur ging uit naar Philippine (countrypop) en Mia Porter (indie-folk) en zij gingen vervolgens maar wat graag op de uitnodiging van Metropolis in.

Je kunt er bij zijn!

Metropolis Festival 2021 wordt op 4 juli opgenomen in Theater Zuidplein en live uitgezonden via OPEN Rotterdam. Door de versoepelingen van de corona-maatregelen is het toch ook mogelijk om de uitzending bij te wonen! Voor een select gezelschap is het nu mogelijk om voor slechts 2,50 (inclusief een drankje naar keuze) een ticket te reserveren via de website van Theater Zuidplein.

Talkshow met veel live-muziek

De online editie van Metropolis Festival wordt opgenomen bij en in samenwerking met Theater Zuidplein. In een talkshow-achtige setting worden de Rotterdamse artiesten geïnterviewd, hierbij krijgen de (online) kijkers ook de kans om vragen te stellen.

Het programma is op zondag 4 juli vanaf 19:30 uur live te volgen via de kanalen van OPEN Rotterdam. Om 20:45 gaat de uitzending verder via Operator Radio, eveneens live vanuit Theater Zuidplein, met een uitgebreid programma vol interviews.

Blijf op de hoogte van Metropolis 2021, attend het Facebook event

Metropolis Festival 2021 Mia Porter door Liz van den Akker

Mia Porter door Liz van den Akker