Eerste namen Metropolis 2017!

Daar gaan we weer! ? De eerste namen voor Metropolis Festival 2017 zijn bekend: IDLES, Priests, Beach Slang, Altın Gün en Joseph maken hun opwachting op zondag 2 juli tijdens het nog altijd gratis toegankelijke festival in dat oh zo mooie Rotterdamse Zuiderpark. Binnenkort maken we uiteraard nog veel meer toffe acts bekend!

Talent Stage
Voor het vierde jaar op rij is er op het Metropolis Talent Stage (i.s.m. Popunie) ook ruimte voor (piep)jong lokaal talent. Muzikanten, acts en bands kunnen zich nu aanmelden om in aanmerking te komen voor speeltijd op het Talent Stage.

Facebook event & Spotify playlist
Nu jij nog! Ben je erbij op zondag 2 juli 2017 bij de 29e editie van het Metropolis Festival? Attend dan even het Facebook event en nodig al je vrienden gelijk uit. Je kunt de programma ontwikkelingen trouwens ook mooi in de gaten houden door onze playlist op Spotify te volgen.

Metropolis?
Ja, Metropolis! Een ècht Rotterdams festival met lef. Geen enkel gratis festival manifesteert zich zo specifiek met onbekend, maar altijd veelbelovend talent. Al sinds 1988 laat Metropolis een groot publiek kennismaken met opvallende, vernieuwende en verrassende muziek van hoge kwaliteit. Het biedt een zoektocht door de spannende line-up van internationale artiesten met een live reputatie.

Wie heb ik de afgelopen jaren gemist op Metropolis?!
De visionaire programmering maakt Metropolis tot wat het is. Veel acts die er hebben gestaan zijn inmiddels gevestigde namen: The Black Keys, twenty one pilots, Triggerfinger, The xx, Interpol, The Strokes, The Killers, The Vaccines, Thee Oh Sees, Kurt Vile, Bombino, Bear’s Den, om er een aantal te noemen.

Lokaal talent was er ook, zoals Ronnie Flex, De Likt, The Kik, Rats On Rafts en Sevdaliza.

Dus beter ben je erbij dit jaar!