Club Metropolis

Club Metropolis is een club van echte Rotterdamse ondernemers die het Metropolis Festival een warm hart toedragen. Met de financiële steun van dit gezelschap kunnen we het meest Rotterdamse festival van Nederland scherp, brutaal en gratis toegankelijk houden. 

Ook is de realisatie van Metropolis’ jongste podium, Talent Stage, mogelijk gemaakt met hulp van Club Metropolis. Dit is hét podium voor jonge bands die staan te popelen om de wereld te laten wat zijn in huis hebben. De act die we extra aanmoedigen ontvangt de ‘Lekker Bezig-bokaal’.

Wat houdt het lidmaatschap in?

Het lidmaatschap van Club Metropolis kost per editie €250,-. Leden van Club Metropolis zijn we eeuwig dankbaar, maar dat vinden we niet genoeg. Per lidmaatschap ontvangt u tevens een uitnodiging voor een exclusieve borrel en toegang tot de VIP-area, consumptiemunten, een goodiebag met onder meer het Metropolis T-shirt, en uiteraard naamsvermelding van uw bedrijf op onze website alsook prominent op het festivalterrein. Daarnaast organiseren we door het jaar heen ook nog activiteiten voor Clubleden, zoals concerten in Rotterdam.

Ik wil lid worden!

Dat horen we graag! U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar pim@metropolisfestival.nl

Club Metropolis