SKVR Brassbandschool

caribbean brass music

De SKVR Brassbandschool is een dynamische en enthousiaste muziekgroep gevestigd in Rotterdam. Met hun unieke mix van traditionele brassbandmuziek en eigentijdse stijlen, zijn ze een van de meest opwindende acts die je tegen het lijf zal lopen op het Metropolis Festival in de Zuiderpark.
De Brassbandschool heeft een gevarieerd repertoire, variërend van traditionele Caribische brassbandklassiekers tot moderne en eigentijdse composities. Ze hebben een unieke stijl ontwikkeld die het beste van verschillende genres samenbrengt, zoals Samba, Merengue, POP, Jazz en wereldmuziek. Het resultaat is een opzwepende en energieke sound die het publiek keer op keer weet te betoveren.

From

Rotterdam

Wist je dat?

Naast hun indrukwekkende muzikale prestaties heeft de SKVR Brassbandschool ook een sterke sociale missie. Ze geloven in de kracht van muziek als een middel om gemeenschappen samen te brengen en jongeren te inspireren. De school heeft verschillende educatieve programma’s en workshops opgezet, waarbij ze de passie voor muziek doorgeven aan de volgende generatie. – SKVR